Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 14.11.2012.
02:31
Danas A
Ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić uputio je oštro pismo svim ambasadama i konzulatima Srbije u kojem ih je kritikovao zbog “nerada, pada motivacije, otaljavanja posla“, pa čak i nedovoljnog promovisanja predstavnika novih vlasti u Beogradu, piše Danas pozivajući se na srpske diplomatske izvore.
Sreda 14.11.2012.05:26
Logicno je da nova vlast smeni sve Ambasadore iz DS po celom svetu, ali pitanje je koga ce postaviti na njihova mesta? ,po kljucu,ja tebi ,ti meni,pa zasedose na Ambasadorska mesta nesposobni,neskolovani, bez znanja jezika zemlje u kojoj je Ambasador.
Sreda 14.11.2012.06:42
Imaju jš Nikolić i Vučić rodbinu, a jezik će učiti u "hodu", a za to vreme će im se i diploma "iskrčkati".
Sreda 14.11.2012.07:46
Dzabe sav slif i skola diplomtama iz Ds, kad gledaju samo svoje dupe.Za drzavu ih zabole.
Sreda 14.11.2012.11:12
a ko to kaze da su skolovani i GDE ?, sve bre moj do mojega ... (az amoga nema mesta) kako je bilo pre tako ce biti i posle znaci smEne partije na vlasti povlaci za sobom i smene svih ambasadora , jer smo takva zemlja gde partije ima prednost nad drzavom ,tako da je manje zlo celokupna smena, makar sa ljaksitima, jer ce ovi"uceni" raditi protiv partije na vlasti koja predstavlja drzavu tako da ce biti i protiv drzave. tako je to u zemlji srbiji GDE NIJE NISTA NA SVOJE MESTO, JER SRBIJA NEMA NACIONALNU POLITIKU vec klasican primer BANANA drzave
Sreda 14.11.2012.10:10
To je trebalo uraditi jos treci dan po frmiranju vlade.Od dolaska DOS-a na vlast,dovedena su neka deca iz nekog folklora koja nisu imala dan radnog saza,preko nekih veza radili su po ABASADAMA:ILI KONZULATIMA.Smem glavu na panj staviti da nijedan od tih suzbenika na zadnjim izborma nije glasao za ovu vlast,i samo kako su sa ironijo govorili oovim srankama koje su danas na vlasti.I zasto nesto drugo od njih ocekivo.Vratiti sve sem VOJNIH ATASEA.
Sreda 14.11.2012.11:19
da svi bili mladi i zelno pero im iz d()()peta visilo, imali smo podpresednika vlade cedu kome je to bilo prvo radno mesto u zivotu, imali smo onog jeremiju do juce kome je isto prvo radno mesto onako mlad i neuk ministar inostranih poslova (bez obzira na "kvalitete" koje su na papiru i bez obzira sa cim se vodio na tom mestu treba da bude mator covek VUK/al ne drasko/ koji bi se hvatao u kostac sa svim engleskim zamkama u svetu diplomatije)gde je ovaj upadao ko babun, sve su to autogolovi koja je ova zemlja davala sebi zadjnih 12 godina , al da se zna narod je kriv !
Sreda 14.11.2012.16:14
Ambasadorka iz Rima ide u zagrljaj Tadicu jer je on tamo krio od svalerke.Starija sluzbenica jednog konzulata rece mi jedne prilike da se radna mesta u Ambasadama dobivaju samo preko KREVETA.Sve ovo Ambasadora sto sam sreo po Evropi jedinodanasnji Ambasador u Austriji je jedan pravi diplomata,a sve ovi ostali to su rodbinske,partiske ili svalerske veze.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)